Entreprenad och Transport.

Behöver ni hjälp med transport eller markentreprenad? Vi har lång erfarenhet av såväl mark- och ledningsentreprenader som transporter.

Med vår breda erfarenhet inom markentreprenad och transport besitter vi alla verktyg och maskiner som behövs för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om du ska anlägga en skogsväg eller transportera en bod är vi din trygga partner.

Vi har ett brett utbud av fordon och kan hantera alla former av transporter. Vi är stolta över vår kundservice och ser alltid att göra det lilla extra för att du ska bli nöjd.

Markentreprenad

Har ni planer på mark- och schaktentreprenad? Då har ni kommit rätt!

Med 18 grävmaskiner från 800 kg till 18 ton och tre hjullastare är vårt erfarna team väl rustade för alla sorters markentreprenader, från mindre entreprenader och jobb åt privatkunder, dikning och anläggning av skogsvägar till stora byggen och exploateringsområden.

Transport

Vill ni flytta något tungt eller stort från A till Ö? Vi har lösningen!

Våra erfarna, certifierade förare har tillgång till sex moderna och bränslesnåla lastbilar med vilka de kan utföra alla slags transporter, från fyllningsmaterial och grus till maskiner och gods. Vi har även tillgång till kranbilar som kan lyfta 1100 kg på 31 meter så tveka inte att kontakta oss för att berätta vad som ska flyttas!

Hör av dig till oss!

IMG_3059

Michael Lönnqvist

Transport- och verkstadschef

IMG_0260

Oliver Höglund

Projektledare/projektör

IMG_0248

Thomas Sundén

Projektledare/projektör