Fiber och Elnät.

Ska det blåsas fiber- eller mikrorör? Vi har dryga 40 års erfarenhet av rör- och kabelblåsning och är idag en av nordens största leverantörer. Vi har även lång erfarenhet av elnäts- och laddstolpsprojekt.

Med vår långa och breda erfarenhet kan vi lösa jobbet snabbt och smidigt, oavsett svårighetsgrad. Om det så handlar om milslånga sträckor eller komplexa miljöer har våra experter verktygen och kompetensen som krävs för att ditt projekt ska lyckas.

Vi har verktygen, erfarenheten och expertisen som krävs för att utföra kvalificerade arbeten i hela norden och under årens lopp har vi blåst hundratals mil av kabel, ofta kabelledningar som är kritiska för Sveriges och nordens infrastruktur.

Letar ni efter erfarenhet och kvalitet? Då har ni hittat rätt!

Vi lärde oss kabel- och rörblåsning för fiber- och elnät redan på mitten av 1990-talet och har erbjudit tjänsten i eget regi sedan 1997. Sedan dess har vi blåst allt ifrån fibertriangeln mellan Köpenhamn, Stockholm och Oslo till fiberkabeln mellan Kapellskär och Haparanda så tveka inte att kontakta oss om du behöver en erfaren partner!

Kabel- och mikrokabelblåsning

Ska ni dra slang eller kabel? Kontakta oss för att få klarhet!

Vi blåser alla kablar från 0.9 mm upp till 32 mm så oavsett om du behöver hjälp med ett mindre uppdrag eller ett större projekt är vi här för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Subkanalisation

Vi är experter på mikrokabel- och mikrorörteknik och erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att uppfylla dina behov. Vi blåser mikrorör i olika konfigurationer och vi installerar även mikrorör i befintlig kanalisation med kabel. Vårt arbetsområde är hela Norden.

Ledningsentreprenad

Benny Lydéns Transport AB har lång och bred erfarenhet av ledningsentreprenader. Vi gräver, plöjer, fräser och kedjedriver för el- och fiberkanalisation och tillhandahåller även bergsknackning och bergspräckning. Vid behov använder vi också schaktfria metoder som styrd borrning och tryckningar. Vi gräver kanalisationen till ditt laddstolpsprojekt!

Kontakta oss för kvalitet och service i världsklass!

IMG_0260

Oliver Höglund

Projektledare/projektör

IMG_0248

Thomas Sundén

Projektledare/projektör